Teens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teens

Forum about teens.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

VESTI: Benitez: Na Enfildu dobijamo bilo koga

Ići dole 
AutorPoruka
DonMilan
Novi clan

Broj poruka : 16
Datum upisa : 23.04.2010

VESTI: Benitez: Na Enfildu dobijamo bilo koga Empty
PočaljiNaslov: VESTI: Benitez: Na Enfildu dobijamo bilo koga   VESTI: Benitez: Na Enfildu dobijamo bilo koga I_icon_minitimePet Apr 23, 2010 6:12 pm

Trener Liverpula Rafa Benitez uveren je u prolazak njegovog tima u finale Lige Evrope uprkos minimalnom porazu od madridskog Atletika rezultatom 1:0. Njegov kolega sa klupe "jorgandžija" veruje da će tim iz španske prestonice sav kvalitet pokazati u revanšu na Enfidlu.

VESTI: Benitez: Na Enfildu dobijamo bilo koga 31999_benitezvoz01-afp-andrew-yates_f

Španski stručnjak bio je nezadovoljan odlukom sudije da poništi Benajunov gol, ali smatra da je Liverpul u dobrom položaju pred revanš.

"Primili smo čudan gol i postigli smo pogodak koji nam je neopravdano poništen, ali šta da se radi, tek je poluvreme. Idemo nazad na Enfild gde će nam pomoći naši navijači. Ubeđeni smo da na našem stadionu možemo da dobijemo bilo koga", rekao je Benitez pre nego što je odbio da krivicu za poraz pripiše dugom putovanju do Madrida.

"Dosta toga mi se nije svidelo na terenu, ali mislim da to nije zbog dugog puta autobusom", rekao je Benitez.

Trener Atletika Kike Sančez Flores upozorio je da na Enfildu predstoji paklenih 90 minuta.

"Rezultat je dobar za nas, ali očekujemo težak revanš. Naša igra je daleko od savršene zato što savršenstvo treba da pokažemo na Enfildu. Zasluženo smo pobedili, ali ukoliko ne ponovimo dobru partiju, nećemo se plasirati u finale. Jako mi je drago zbog mojih momaka koji su uspeli da se dignu nakon loših rezultata sa početka sezone i stignu do finala kupa Kralja i polufinala Lige Evrope", rekao je Flores.

IZVOR
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/177002/Benitez-Na-Enfildu-dobijamo-bilo-koga
Nazad na vrh Ići dole

VESTI: Benitez: Na Enfildu dobijamo bilo koga
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Koga zelite da vidite?
» VESTI: Janković i Ribarikova otvaraju meč Srbija - Slovačka
» VESTI: Večiti rivali nastavlju trku za titulu
» VESTI: Šta biste sve uradili za titulu SP vaših fudbalera?
» VESTI: Jovanović: Nismo bušili Plavog; Mrđa: Poljaci mi se svete

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Teens :: Part for boys :: Sport-
Skoči na: